flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тренери до старту спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді підготувалися ретельно

15 серпня 2018, 16:56

Триває другий день засідання робочої групи в рамках розробки навчального курсу для кандидатів на посаду судді на тему: «Судове адміністрування та доступ до суду».

Нагадаємо, що участь у заході беруть очільник ВААС Віталій Кузьмишин та начальник відділу забезпечення діяльності голови суду та його заступника Олени Мілієнко, які є розробниками курсу, а саме модулю: «Комунікаційна діяльність судді та суду».

Роботу групи розробників розпочав вітальними словами Володимир Мазурок, проректор по забезпеченню організаційної діяльності Національної школи суддів України. Засідання проводилось у режимі відеоконференції. На зв’язку Національна школа суддів України у м. Києві та її регіональні відділення у Дніпрі, Львові, Чернівцях, Одесі та Харкові.

У ході заходу розкрито мету, завдання, методику викладання, роз’яснено, як проводити практичні завдання. Також тренерам рекомендовано ознайомити кандидатів на посаду суддів з організацією роботи суду, а також наголосити на важливості внутрішньої і зовнішньої комунікації.

Відеоконференція ознаменувалася активним обговоренням напрацювань розробників робочої групи та обміном інформацією з представниками регіональних відділень Національної школи суддів України. Також у ході засідання розробники оновили та розширили матеріали навчального курсу для підготовки кандидатів на посаду судді, змогли поділитися досвідом з колегами та відзначилися плідною командною роботою.