flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

“Media Profi” судових подій

15 серпня 2018, 11:38

У наш час новини займають найбільшу частину життя суспільства. Медійники завжди тримають руку на пульсі розвитку інформаційного простору. У їхній компетенції завжди першими знаходити інформацію та транслювати її для людей.

І для цього в них є багато шляхів – це і друкована преса, і телебачення, і радіоефір, і звичайно інтернет ресурси. Наразі державні інституції під пильним оком громадськості. Зокрема суди знаходяться під прицілом телекамер, диктофонів та фотоапаратів.

Вінницький апеляційний адміністративний суд у своїй діяльності завжди тримає орієнтир на відкритість і доступність, саме тому ми ініціюємо проведення конкурсу на кращий судовий репортаж серед представників громадськості та засобів масової інформації «MediaProfi судових подій».

До участі ми хочемо запросити  усіх охочих – майбутніх журналістів, які зараз здобувають цей фах і вже незабаром будуть акулами пера, телекамер і мікрофонів, а також професійних медійників. Проведенням цього заходу ми маємо на меті сприяти професійному висвітленню важливих судових подій та формуванню об’єктивного розуміння громадськістю ролі судів та суддів.

Про деталі конкурсу можна дізнатись у Положенні про проведення у ВААС щорічного конкурсу на кращий судовий репортаж серед представників громадськості та засобів масової інформації «MediaProfi» судових подій» та за посиланням: http://www.vaas.gov.ua/news/media-profi-sudovix-podij/