flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вирішальна гра: уболівальники команди ВААО затамували подих

13 серпня 2018, 11:50

Ось і завершився перший тиждень змагань з міні-футболу серед працівників державних установ-2018. 

Початок турніру ознаменувався яскравими іграми, з запеклою боротьбою, бурхливими емоціями та чудовими враженнями. Протягом п'яти днів участь у змаганнях взяли всі 15 команд, серед яких окрім команди ВААО за вихід до другого етапу змагалися команди "ГУНП", "СБУ", "РСЦ", "Міський суд", "Адвокати", "Авіатор", "Хмільницький ВП", "Міська рада", "Прокуратура", "НДЕКЦ", "ВПУ ДПО", "Форт", "Педагоги" та "УПП". 

Гравці доклали чимало зусиль та наполегливості протягом цього тижня, відзначилися енергійністю та завзятістю і показали хороші результати.А гарна погода, дружня атмосфера, емоції вболівальників додавали наснаги та запалу учасникам змагань.

У завершальній грі тижня команда ВААО зійшлася в футбольному поєдинку із командою "Адвокати". Матч видався емоційним та запальним, а учасники - завзятими та налаштованими на перемогу.

На радість численних уболівальників фінальна гра першого тижня змагань ознаменувалася перемогою нашої команди. Гравці ВААО забили у ворота суперника 2 голи і завоювали перемогу над "Адвокатами". 

Усі команди показали гідну та цікаву гру, тому напружена боротьба тривала до останньої секунди фінального свистка арбітра. 

Претенденти другого етапу змагань вже визначені, тож ми бажаємо всім учасникам успіхів у наступних іграх.