flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

15 команд, море вболівальників – працівники ВААС беруть участь у чемпіонаті з міні-футболу

07 серпня 2018, 21:44

Сьогодні у Вінниці стартувало грандіозне спортивне дійство, організоване для державних службовців, – «Чемпіонат міста Вінниці з міні-футболусеред працівників державних установ-2018».

Щороку в межах активного відпочинку та популяризації здорового способу життя ГС «Вінницька міська федерація футболу» м. Вінниці організовує міні-футбольні турніри серед працівників державних установ.

Цьогоріч захід триватиме з 6 по 16 серпня, участь у ньому візьме рекордна кількість учасників, а саме 15 команд.

Футбольна команда «Вінницького апеляційного адміністративного округу», до складу якої входять працівники Вінницького апеляційного адміністративного суду та Вінницького окружного адміністративного суду, є щорічною учасницею змагань, тож і цього року ми з великим ентузіазмом долучилися до участі у заході.

На початковому етапі турніру суперником команди «Вінницького апеляційного адміністративного округу» була збірна команда Хмельницького відділу поліції, у грі з якою фортуна посміхнулася супернику.

Матч видався цікавим, напруженим, динамічним та тримав вболівальників у напрузі до останньої хвилини.

Переконані, що здорова конкуренція у командній грі неодмінно підвищить мотивацію кожного її учасника, зміцнить загальний корпоративний дух.

Бажаємо командам успіхів у наступних іграх!