flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вулиці Вінниці радо вітали колону велосипедистів-правників

13 липня 2018, 14:13

Вулиці Вінниці радо вітали колону велосипедистів-правників🚴‍♂️🚴‍♀️🚴‍♂️🚴‍♀️🚴‍♂️🚴‍♀️

12 липня 2018, на хвилі суцільного позитиву відбувся масштабний велопробіг🚲 «Правників адміністративної юстиції». Представники ВААС та наші колеги з адміністративних судів Вінницької, Чернівецької та Хмельницької областей, здійснивши велоподорож, поставили за мету популяризувати діяльність судових установ та правничу професію. ⚖️

🖋️«В основі розвитку будь-чого на землі стоїть людина. Усі сфери життя та й наша країна загалом будуть розвиватися, якщо будуть створені умови належного розвитку людини, а її права та інтереси будуть надійно захищені. Однією із інституцій, які здійснюють захист прав людини, держави та особи, є адміністративна юстиція. Саме тому ми демонструємо суспільству, що ми разом з вами творимо і розвиваємо свою державу, ми є патріотами своєї країни і професії в тому числі», - переконаний очільник ВААС Віталій Кузьмишин

Велоколона, що розтягнулась більш як на 400 метрів, зробила потужний ривок на лінії старту та промчала на своїх двоколісних конях від Європейської площі до фонтану на проспекті Космонавтів, проїхавши таким чином центральними вулицями міста.

🏁На лінії фінішу учасники були бадьорі, повні енергії та натхнення,хоча подолали близько 8 кілометрів, але це не заважало їм щиро посміхатись і ділитись приємними враженнями.

Крім того, громада Вінниці радо зупинялась біля INFO- локацій📢, яких по місту було чотири. На просвітницьких острівцях перехожі могли дізнатись усю вичерпну інформацію щодо діяльності судів адміністративної юстиції.

Цей потужний велокрос був приурочений до Днів адміністративної юстиції в Україні, які відзначаються з нагоди річниці прийняття Кодексу адміністративного судочинства України.

 

https://www.youtube.com/watch?v=sa4SBfTaFfI