flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про тонкощі оптимізації адміністрування суду в умовах реорганізації та ліквідації сьогодні говорив у столиці голова ВААС Віталій Кузьмишин

18 червня 2018, 16:12

У рамках триденної підготовки голів та заступників голів апеляційних судів у НШСУ очільник ВААС Віталій Кузьмишин виступив тренером із актуальної теми. Примітно, що серед слухачів курсу є заступник голови ВААС Жанна Мельник-Томенко.

Доповідач під час виступу окреслив ключові аспекти щодо діяльності судової установи в умовах реорганізації чи ліквідації. Також Віталій Кузьмишин поділився із колегами досвідом роботи Вінницького апеляційного адміністративного суду і зокрема особливостями запровадженої системи «Електронний суд», яка активно функціонує у нашому суді.

«У сучасних умовах судові установи повинні спрямовувати усі свої зусилля на укріплення довіри громадськості до судової влади. Для цього насамперед необхідно забезпечити злагодженість роботи і судового корпусу, і апарату суду, однак при цьому не слід забувати про запровадження новаційних підходів у судово-адміністративних послугах, адже чим комфортніше відвідувачі будуть почувати себе у стінах суду, тим швидше їхня думка про судову установу набуватиме позитивного забарвлення», - зазначив очільник ВААС.

Крім того, Віталій Кузьмишин детально розповів про судово-адміністративні послуги, які надаються у нашому суді, про їхні переваги та позитивні відгуки громадян щодо оптимізації процесу їх перебування у суді. Також очільник ВААС не оминув увагою офіційний веб-ресурс суду, який є потужним джерелом інформації для користувачів всесвітньої мережі. «Наш веб-сайт розроблений з метою забезпечення доступності та відкритості інформації щодо процесуальної діяльності суду та життя судової установи загалом. Водночас ми завжди удосконалюємо його, адже намагаємось використовувати тільки найкращі практики, які вже позитивно зарекомендували себе на міжнародному рівні», - підсумував Віталій Кузьмишин.