flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відкритість і доступність суду – це запорука довіри громадян до правосуддя

13 червня 2018, 16:54

Начальник відділу забезпечення діяльності голови суду та його заступника Олена Мілієнко взяла участь у прес-конференції🗣️«Підвищення обізнаності громадськості щодо стану та ходу судової реформи на місцевому та національному рівнях».

Захід організовано ВГО «Комітет виборців України», в рамках Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

Метою зібрання стало інформування громадян щодо основних нововведень судової реформи та нових актуальних змін у сфері судочинства.

У ході зустрічі уасники детально зупинились на актуальності анкетування📰, адже, на думку, користувачів судових послуг, саме опитування є найбільш достовірним підходом до вивчення якості роботи державних установ, а також рушійною силою задля усунення можливих виявлених недоліків.

Вінницьким апеляційним адміністративним судом вивчення думки громадян щодо якості наданих їм у судовій установі послуг проводились неодноразово. «Поліпшення умов перебування відвідувачів у ВААС відбувається на постійній основі.

До побажань і зауважень користувачів судових послуг ми дослухаємось й створюємо максимально комфортні умови, аби не поглиблювати й так наявний стрес, зазвичай притаманний учасникам будь-якого судового процесу.

Відтак завдяки об’єктивному «зворотньому зв’язку» ми вдосконалюємось, втілюємо в життя власні інновації і ділимось корисними ідеями з іншими судами», - зазначила Олена Мілієнко.

Про вдалий досвід та покроковість етапів проведення анкетування начальник відділу ВААС охоче розповіла присутнім на прес-заході, відповіла на питання та закликала долучатись до ініціативи.