flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні користувачі судових послуг! Раді повідомити вам про те, що у Вінницькому апеляційному адміністративному суді діє підсистема «Електронний суд».

06 червня 2018, 14:33

⚖️   Підсистема «Електронний суд» дозволяє учасникам судового процесу подавати до Вінницького апеляційного адміністративного суду та отримувати від нього процесуальні документи в електронній формі через особистий кабінет підсистеми “Електронний суд”, сплачувати судовий збір в режимі онлайн, а також слідкувати за рухом відповідної справи, знати про час і місце судового розгляду тощо.

Що ж необхідно зробити, аби скористатись цією новелою та відчути її переваги

➡️ Отримати електронний цифровий підпис у відповідних акредитованих центрах сертифікації ключів.
➡️ Створити електронний кабінет у поштовій системі “mail.gov.ua” шляхом заповнення відповідної реєстраційної форми.
Перейти за посиланням на сайті ВААС:
🖱️ http://www.vaas.gov.ua/elektronnij-sud та натиснути «Електронний суд» під віконцем відеоінструкції або за посиланням на сайті «Судова влада» : 
🖱️ https://e-court.mail.gov.ua/

Варто звернути Вашу увагу, що пілотними судами, залученими до впровадження підсистеми в межах Вінницького апеляційного адміністративного округу, визначено Вінницький апеляційний адміністративний суд та Вінницький окружний адміністративний суд.

Це свідчить про те, що технічні можливості використання «електронного суду» у взаємодії є у ВОАС та ВААС, а тому ця підсистема буде ефективно працювати у Вінницькому апеляційному адміністративному суді, як суді апеляційної інстанції, у випадку формування електронної справи у суді І інстанції.

З метою полегшення освоєння нової послуги її користувачами ВААС розробив відеоінструкцію про використання підсистеми «Електронний суд», з якою можна ознайомитись за посиланням:

🖱️ http://www.vaas.gov.ua/…/videoinstrukciya-vid-vaas-pro-vik…/