flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Два дні у столиці для прес-секретаря ВААС видались напрочуд насиченими

01 червня 2018, 17:42

На межі весни і літа головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності голови суду та його заступникадля судових речників судів Вінницької області. Цей дводенний марафон був організований Радою суддів України спільно із ГО Вектор прав людини за підтримки Фонду Фрідріха Еберта в Україні.

Серед тренерів професійні майстри комунікації Валерія Рибак (ГО Вектор прав людини) , Ольга Какауліна (Державна судова адміністрація України) та Анастасія Розлуцька (координатор проекту Єдиного веб-порталу використання публічних коштів "Edata"), які щедро ділились лайфхаками у діяльності прес-служби.

Робота стартувала з поняття про права людини та обговорення позитивного досвіду запровадження відеотрансляції судових засідань і їх синхронного коментування, далі прес-секретарі вчились ефективній як внутрішній, так і зовнішній комунікації та дізнавались секрети роботи такого потужного медіа-ресурсу, як Facebook. Другий день був присвячений практичним напрацюванням щодо підготовки, організації та супроводу медіа-заходів.

У ході навчання посидіти на місці буквально не вдавалось, адже воно побудоване на принципі активної взаємодії між усіма учасниками і було динамічним, як і робота прес-секретарів. До речі, знаковим є те, що цей тренінг фактично єдиний сертифікований Радою суддів України.