flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВААС долучився до святкування ювілею партнерів

21 травня 2018, 13:58

Дружба ВААС із Донецьким національним університетом імені Василя Стуса (Донецький національний університет імені Василя Cтуса) започаткована ще у червні 2015 року, коли між нами було підписано меморандум про співпрацю. Ми підтримали наших колег у нелегкий час їхнього становлення у Вінниці, адже для нас знаковим є те, що очільник ВААС Віталій Кузьмишин є почесним випускником юридичного факультету ДонНУ.

З того часу ми активно беремо участь у житті університету і юридичного факультету зокрема, шляхом проведення спільних заходів, організації екскурсій до приміщення суду, залучення студентства до участі у модельних судових засіданнях та інтелектуальних дискусіях.

А у п'ятницю, 18 травня 2018 року, наші партнери відзначали 35-річний ювілей існування юридичного факультету. Ми не могли оминути увагою цю знаменну подію і заступник голови ВААС Жанна Мельник-Томенко привітала керівництво юрфаку ДонНУ ім. В. Стуса зі святом.

“Юридична діяльність надзвичайно важлива у нашому демократичному суспільстві, адже служителі Феміди встановлюють справедливість. А ваш внесок у розвиток юриспруденції у нашому апеляційному адміністративному окрузі взагалі важко оцінити, адже юридичний факультет випускає високваліфікованих юристів нової формації”, – зауважила Жанна Мельник-Томенко.

Заступник голови ВААС прийшла не з порожніми руками, а з пам’ятними нагородами для ректора університету Романа Гринюка, в. о. декана юридичного факультету Юлії Павлюченко та завідувачів кафедри господарського права Антоніни Бобкової та кафедри теорії та історії держави і права та адміністративного права Анжеліки Краковської.

У свою чергу, ректор університету Роман Гринюк вручив Вінницькому апеляційному адміністративному суду сувенірну відзнаку, затвердивши цим спільні вектори майбутньої діяльності.

Варто відзначити, що суддя ВААС (за сумісництвом старший викладач ДонНУ) Андрій Загороднюк (Андрій Загороднюк), начальник відділу забезпечення діяльності голови суду та його заступника (за сумісництвом доцент ДонНУ) Олена Мілієнко (Елена Милиенко) та помічник судді ВААС (за сумісництвом старший викладач ДонНУ) Антоніна Пачевська(Антоніна Пачевська) завдяки своїй активній викладацькій діяльності стали частинкою факультетської родини і з нагоди ювілею були нагороджені.