flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч медіаторів сьогодні відбувається у Києві

08 грудня 2017, 16:46

Суддя ВААС Дмитро Матохнюк сьогодні, 8 грудня 2017 року, бере участь у конференції «Саморегулювання в медіації: від стандартів до прискореного росту практики позасудового вирішення спорів в Україні», організаторами якої виступають ГО «Національна асоціація медіаторів України» у співпраці із Програмою реформування сектора юстиції «Нове правосуддя» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Захід ставить на меті познайомити спільноту медіаторів з досягненнями щодо розробки саморегулятивних механізмів, представити міжнародний досвід та кращі практики, окреслити та обговорити подальші шляхи посилення саморегулювання спільноти медіаторів в Україні.

На учасників чекає насичена програма, у ході якої експерти розглянуть окремі питання саморегулювання в медіації на прикладі досвіду Європи, а також обговорять найкращі практики та уроки для України щодо механізмів професійного саморегулювання медіаторів.

До речі, скориставшись ґаджетом, ви можете зчитати QR-код із фото програми заходу і переглянути матеріали конференції.

Завершальним етапом зустрічі буде робота в малих групах у форматі World Cafe, під час якої учаснки розроблятимуть стандарти саморегулювання.

Крім того, конференція транслюється у онлайн-режимі, долучитись до перегляду можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=gtX-C7tgRX4