flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВААС став лідером серед судових установ України в організації роботи щодо висвітлення корисної інформації та ефективного, змістовного і зручного функціонування веб-сайту.

31 травня 2017, 11:38

Про це сьогодні заявили експерти ГО «Інститут розвитку регіональної преси» під  час презентації результатів моніторингу веб-сайтів судів вищого та апеляційного рівня 2016 року. Участь у заході взяв суддя-спікер ВААС Андрій Загороднюк.

Сайт Вінницького апеляційного адміністративного суду вже другий рік поспіль зайняв перше місце серед 47 сайтів судових органів із позитивною динамікою відкритості близько 85%.

ВААС отримав пріоритет за найефективнішу організацію роботи свого веб-ресурсу щодо оперативності його наповнення та  висвітлення усієї необхідної інформації, зручність та комфортність у користуванні та доступність викладу для сприйняття інформації  відвідувачами.

Вінницький апеляційний адміністративний суд вже з початку своєї діяльності був направлений  на налагодження ефективного спілкування із суспільством.  Саме тому ВААС один із перших судів в Україні  створив власне інтернет-представництво. Ми постійно працюємо над удосконаленням своєї веб-сторінки, аби  швидко, повно та якісно комунікувати із громадськістю. Також ведемо активну роботу по вдосконаленню надання судово-адміністративних послуг. І вже вкотре наша потужна робота визнається незалежними експертами.

ВААС не зупиниться на досягнутому і поступово реалізовуватиме нові проекти. ВААС завжди працює для ВАС

 

Для довідки: Вказане дослідження проводилось у рамках проекту  «Сприяння прозорості влади: моніторинг відкритості веб-сайтів центральних органів виконавчої влади, судів та місцевих органів влади України». Моніторинги інформаційної відкритості сайтів влади проводяться цією громадською організацією вже сім років поспіль, серед яких два роки ведеться аналіз сайтів українських судів. Ці дослідження мають на меті покращити рівень відкритості владних структур та полегшити доступ громадян до суспільно-важливої інформації.

Із повною інформацією про результати моніторингу інформаційної відкритості веб-сайтів судів можна ознайомитися за посиланням: https://irrp.org.ua/wp-content/uploads/2017/05/RDPI_rating-2016.pdf