flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кожен може повернути віру у диво!

20 грудня 2016, 11:05

У День Святого Миколая працівники Вінницького апеляційного адміністративного суду відвідали Прибузьку спеціальну загальноосвітню школу-інтернат, яка розташована в селі Агрономічне Вінницького району, та привітали вихованців.

 

 

До свята працівники ВААС готувались заздалегідь: придбали різноманітні інтелектуальні ігри, канцтовари, іграшки, спортивне приладдя, необхідні речі для школярів та солодощі.

 Керівництво закладу зустріло нас дуже гостинно. Спочатку влаштували невеличку екскурсію та продемонстрували здобутки учнів. Педагоги захопливо розповідали про основні напрямки роботи колективу та організоване професійно-трудове навчання за певними спеціальностями, з гордістю показали нагороди, отримані дітьми на обласних олімпіадах.

Вихованці були вдячні за гостинці, і у відповідь влаштували невеличкий концерт, де порадували гостей своїми талантами.

Педагогічний колектив дитячого будинку подякував за подарунки та увагу, на що працівники ВААС пообіцяли частіше навідуватися та всіляко допомагати.

 

 

 

 

Важливо не забувати про такі місця і знаходити час, аби поділитися теплом свого серця з тими, хто його дійсно потребує. Очі дітей, які сповнені надії, сподівань, щирості, відвертості та радості від вашої уваги – вартують багато! Тому закликаємо і вас бути не байдужими та долучатись до добрих справ не лише у свята!

Подаруйте частинку свого тепла!