flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Україна – це територія гідності та свободи

20 листопада 2015, 15:01

Революція Гідності. Помаранчева революція. Це неймовірно важкі випробування для України. Це час, коли українці продемонстрували своє прагнення бути вільними.

Люди боролись за те, щоб жити краще: за свободу, за справжню свободу та високий рівень гідного європейського життя.

11

Минуло два роки з початку Революції Гідності, а Україна все ще переживає складний етап свого розвитку, проте ці події вже змінили світогляд та принесли впевненість у демократичному напрямку розвитку країни в майбутньому.

З метою гідного відзначення у 2015 році річниць початку доленосних для України подій Помаранчевої революції та Революції Гідності, віддання належної шани громадянському подвигу, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави, Президент України виніс Указ «Про відзначення у 2015 році Дня Гідності та Свободи».

5 10

 

Хвиля віддання шани та поваги справжнім героям нашого часу пронеслась по всій території України. І Вінниця тому не виняток.

Містяни зібралась біля пам’ятника Героїв Небесної Сотні для вшанування загиблих.

Працівники Вінницького апеляційного адміністративного суду також долучились до цієї події та взяли участь у покладанні квітів.

7

4

8 9

У серці кожного працівника нашого суду тліють болючі спогади про події, які сколихнули весь світ, а пам’ять про тих, хто став на захист кожного українця, не покидає думки кожного з нас.

6 13