flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Діти і суд: правове майбутнє України

19 листопада 2015, 16:15

З метою виховання правової культури та патріотизму учні 10-го класу школи №17 м. Вінниці відвідали Вінницький апеляційний адміністративний суд.

Начальник відділу організаційно-методичної роботи та контролю Ірина Бакута ознайомила школярів з діяльністю суду та інноваційними підходами до роботи, а також зазначила, що такі заходи позитивно впливають на формування правосвідомості громадян та рівень довіри суспільства до суду.

9

 

8

Вже традиційно учням провели екскурсію приміщенням суду, у рамках якої вони відвідали робочі кабінети суддів, їхніх помічників, секретарів судових засідань, а також зали судових засідань, які обладнані сучасними технічними засобами.

Крім того, старшокласники побували у реальному судовому засіданні та побачили особливості адміністративного процесу зсередини.

15

10

2

Після ознайомлення з роботою апарату школярі відвідали бібліотеку та музей суду.

11

А з тонкощами суддівської професії поділилась з майбутнім поколінням суддя Вінницького апеляційного адміністративного суду Тетяна Драчук.

Вінницький апеляційний адміністративний суд на чолі з головою Віталієм Кузьмишиним забезпечує європейський рівень надання судових послуг, а тому дбає про належне виховання правосвідомості молодого покоління.

12