flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага прогресивним, розвиненим, креативним…

04 листопада 2015, 12:44

Загальновідомим є факт, що Вінницький апеляційний адміністративний суд – це креативний, потужний та прогресивний колектив працівників, кожен з яких віддано служить закону та є майстром своєї справи.

Важливим є те, що за результатами нещодавно проведеного опитування серед усіх респондентів понад 73% вірять у справедливість прийнятих рішень саме Вінницьким апеляційним адміністративним судом.

Такий показник є результатом щоденної та відчайдушної праці нашого колективу.

Разом з тим Вінницький апеляційний адміністративний суд завжди відкритий для запровадження нових, зручних для людей технологій, а одним з пріоритетних напрямків роботи є якісне надання судово-адміністративних послуг.

Попрацювати та вивчити особливості роботи Вінницького апеляційного адміністративного суду буде цікавим не тільки для молодих правників, а й для студентів інших спеціальностей, зокрема таких, як спеціалісти з ІТ, психологи, менеджери, журналісти, дизайнери. Адже нашим судом на постійній основі проводяться різного роду семінари, круглі столи, конференції, а ще виставки відомих митців.

Величезний досвід, що накопичився у Вінницькому апеляційному адміністративному суді неможливо стримати, адже він наче бурхлива гірська ріка воліє вирватись назовні.

Саме тому Вінницький апеляційний адміністративний суд запрошує прогресивних, розвинутих, креативних студентів на проходження практики.

Якщо ти хочеш підтвердити набуті теоретичні знання практичними навичками та вивчити роботу адміністративного суду зсередини, тоді тобі необхідно звернутися саме до Вінницького апеляційного адміністративного суду.

Поринь у вир позитивних емоцій та юридичного драйву, знайшовши при цьому нових друзів та однодумців.

Самовдосконалюйся та ставай найкращим за допомогою Вінницького апеляційного адміністративного суду.

Ми пропонуємо не гаяти часу та крокувати нога в ногу з чемпіонами своєї справи.

Якщо ти вже найкращий або хочеш таким стати, не втрачай ні хвилини – зателефонуй до Вінницького апеляційного адміністративного суду уже сьогодні.

Поспішай, адже кількість місць обмежена!

2