flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВААС допомагає студентам-юристам знайомитися з судовою системою на практиці

26 жовтня 2015, 14:03

Сьогодні, 26 жовтня, до Вінницького апеляційного адміністративного суду з пізнавальною екскурсією завітали студенти 3 курсу факультету правознавства Технологічно-промислового коледжу Вінницького національного аграрного університету.

1

Мета візиту – ознайомлення з роботою адміністративного суду зсередини, а також застосування набутих у коледжі знань на практиці.

Заступник начальника відділу організаційно-методичної роботи та контролю Марина Чирва зустріла майбутніх колег та провела екскурсію приміщенням ВААС: детально розповіла про роботу апарату суду, а також показала, як ефективно працюють інноваційні технології, запроваджені у Вінницькому апеляційному адміністративному суді.

2

Крім того, студенти мали можливість побачити, як працюють структурні підрозділи ВААС та що входить до кола їхніх обов’язків.

3

Під час зустрічі з молодими юристами заступник голови ВААС Віктор Гонтарук розповів про історію становлення адміністративної юстиції на Вінниччині, про застосування виборчого законодавства в адміністративному процесі, про особливості розгляду адміністративних справ в суді першої та апеляційної інстанцій, про етапи внесення змін до адміністративного законодавства в часі, а також надав відповіді на всі поставлені запитання.

4

 

6