flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду Віталій Кузьмишин зустрівся з вчителями та учнями школи, в якій навчався

23 жовтня 2015, 14:46

Сьогодні, 23 жовтня, до Вінницького апеляційного адміністративного суду завітали вчителі та учні 6-11 класів Лісничанської загальноосвітньої школи Бершадського району. Гості мали можливість побувати в залах судових засідань, суддівських кабінетах, відчути їх дух та атмосферу.

 

5

 

28 30

 

22

 

Учителі та школярі зустрілись з головою ВААС Віталієм Кузьмишиним, суддями – Тетяною Драчук і Дмитром Матохнюком, керівником апарату суду та його працівниками.

 

4

11

«Я рекомендую всім головам судів, суддям та працівникам апаратів судів запрошувати вчителів своїх шкіл та їх школярів, щоб суспільство розуміло призначення судів та усвідомлювало важливість професії судді. Розпочинаю зі своєї школи. На жаль, на сьогодні суспільство уявляє суд як великий каральний інститут держави. І саме ми – представники судової гілки влади – зобов’язані ламати ці стереотипи і відкривати громадськості судові установи, бути разом із громадськістю, відкрито знайомити зі своєю професією» – сказав Віталій Кузьмишин.

Голова ВААС Віталій Кузьмишин подарував школі книги про Вінниччину та про діяльність Вінницького апеляційного адміністративного суду й, звертаючись до учнів, закликав поважати і цінувати своїх учителів, оскільки саме вони дають знання – основу для реалізації у дорослому житті. Молодому поколінню голова суду дав настанову на сумлінність у навчанні та постійну роботу над собою, адже від кожного з них залежатиме майбутнє нашої Держави.

 

13 7

 

ВААС визнаний судом європейського зразка, а тому постійно проводить подібні зустрічі з метою підвищення правової культури населення та ознайомлення з призначенням суду. Окрім того, проведення пізнавальних екскурсій допомагає молоді у виборі професії, яка стане справою їхнього життя.

 

18

Переглянути всі фото