flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВААС навчає студентів європейському судочинств

05 жовтня 2015, 16:51

Сьогодні, 05 жовтня, Вінницький апеляційний адміністративний суд відвідали студенти 5 курсу Донецького національного університету.

Мета такого візиту – допомогти студентам обрати свій подальший професійний шлях.

Зустрів молоде покоління голова Вінницького апеляційного адміністративного суду Віталій Кузьмишин, який зазначив, що без особистості, без гарного, професійного, освідченого працівника не існує розвитку будь-якої установи та держави вцілому. Україні потрібні висококваліфіковані спеціалісти, з молодим незаангажованим поглядом, з бажанням підносити рівень розвитку нашої держави до європейського.

12

В рамках такого візиту студентам детально показали роботу апарату суду та суддів, а також розповіли про інноваційні послуги, які діють у суді.

34

5

Виконуюча обов’язки керівника апарату Вінницького апеляційного адміністративного суду Інна Грищук розповіла молоді про судову статистику, про принципи медіації, а також надала відповіді на усі запитання, які їх цікавили.

6

Вінницький апеляційний адміністративний суд визнаний судом європейського зразка, а тому постійно проводить подібні заходи з метою підвищення правової культури населення.

Маємо надію, що зустріч такого формату, організована напередодні Дня юриста, неодмінно стане в пригоді юним правникам при виборі напрямку їхньої майбутньої професії.

7