flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВААС запрошує представників преси на круглий стіл

05 жовтня 2015, 15:10

09 жовтня 2015 року з нагоди п’ятої річниці діяльності Вінницького апеляційного адміністративного суду в приміщенні Будинку адміністративних судів відбудеться круглий стіл на тему: «Ефективність адміністративного судочинства в часі».

У заході, крім суддів Вінницького апеляційного адміністративного суду, візьмуть участь судді Конституційного Суду України та Верховного Суду України, голова Вищого адміністративного суду України та його заступники, голова Ради суддів України, ректор Національної школи суддів України, голова Державної судової адміністрації України, а також провідні юристи в галузі адміністративного права та науковці, що власними руками створювали адміністративне судочинство в Україні.

«Адміністративна юстиція – один з найважливіших інститутів правової держави. Саме завдяки ефективному функціонуванню адміністративних судів на практиці реалізується конституційний принцип відповідальності держави за свою діяльність перед людиною. Аналіз адміністративного судочинства крізь призму часу призводить до його покращення в майбутньому», – каже голова ВААС Віталій Кузьмишин.

Метою круглого столу є вдосконалення адміністративного судочинства на основі аналізу його ефективності в часі.

Круглий стіл розпочнеться 09 жовтня 2015 року о 12:00 год.

Просимо акредитуватись представників ЗМІ до 17:00 год. 08 жовтня.

 

Звертатись за номерами: (0432) 55-75-14 – прес-служба ВААС

(097) 695 02 03 – прес-секретар ВААС Марта Лукашик.

Або за ел. поштою: martalukashik@gmail.com