flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ВААС Віталій Кузьмишин – судовий адміністратор майбутнього

01 жовтня 2015, 15:47

Сьогодні, 01 жовтня, у м. Києві завершився інноваційний триденний навчальний курс для голів судів за програмою з питань судового адміністрування під назвою «Думати по-новому: майбутнє судової влади України створюють голови судів».

17

Участь у заході взяв голова Вінницького апеляційного адміністративного суду Віталій Кузьмишин.

«Такі навчання дають змогу українським судам переймати досвід прогресивних країн та застосовувати його у своїй щоденній праці, а головам судових установ – навчатися новим принципам та методам ефективного управління апаратом суду задля досягнення позитивних результатів», – зазначив голова ВААС Віталій Кузьмишин.

Організаторами заходу були Державна судова адміністрація України, Проект USAID “Справедливе правосуддя”, Університет штату Мічиган та Національна школа суддів України.

До викладацького складу пілотної програми входили досвідчені викладачі Університету штату Мічиган (США), а також голови судів США та Канади.

Метою навчання було розкриття, закріплення та розвиток лідерських якостей кожного очільника суду, формування спільного бачення процесу реформування судової системи задля забезпечення відкритості, доступності та прозорості діяльності суду.

В межах інноваційного пілотного курсу учасники розробляли посадові інструкції та займалися плануванням роботи, визначали винагороду за найвищі результати діяльності та заходи дисциплінарного впливу за незадовільну роботу, а також навчалися впроваджувати в життя планування кадрового резерву для створення шляхів кар’єрного зростання працівників апарату.