flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумкова конференція ІРРП на тему: «Моніторинг відкритості веб-сайтів судів України»

01 жовтня 2015, 13:50

Дуже насиченою і сповненою неймовірних емоцій виявилась підсумкова конференція Інституту розвитку регіональної преси на тему: «Моніторинг відкритості веб-сайтів судів України».

30 вересня під час конференції було оприлюднено рейтинг відкритості 47 офіційних веб-сайтів судів вищого та апеляційного рівнів. Лідером рейтингу офіційних ресурсів став сайт Вінницького апеляційного адміністративного суду.

 

12

3

Нашу судову установу на підсумковій конференції представили: заступник керівника апарату суду Інна Грищук, прес-секретар ВААС Марта Лукашик та спеціаліст І-категорії відділу інформаційно-технічного забезпечення Ксенія Семенова.

Досить багато схвальних відгуків учасників круглого столу ми почули на свою адресу не лише про веб-сайт, а й про інноваційні послуги суду в цілому. Представники апарату розповіли про новинки, які вже активно діють у ВААС, та ті, які лише на стадії запровадження. Також предметом обговорення стала й організація роботи апарату суду, на що, у свою чергу, працівники ВААС давали вичерпні відповіді та радо запрошували колег з інших установ на екскурсію.

8 14

Все ж, якщо повернутись до роботи нашого веб-ресурсу, то ВААС робить усе можливе, щоб наш портал був якомога легким у користуванні, максимально наповнений потрібною інформацією та доступним для будь-кого, хто завітав на офіційний веб-сайт ВААС.

Не можемо не нагадати, що під час розроблення веб-сайту Вінницького апеляційного адміністративного суду було задіяно велику кількість громадськості: активістів та ЗМІ. Саме ця аудиторія людей допомагала нам у висвітленні інформації про суд у максимально доступному форматі. Хочеться наголосити на тому, що колектив ВААС працює з людьми, для людей і з думкою про людей. Ми піклуємось про Вас, а тому дбаємо про рівень надання послуг і прагнемо запроваджувати європейський стандарт у наше з Вами повсякденне життя.

Дякуємо організаторам за прекрасний захід та за справедливе рішення! Ви робите нас ще кращими!

1

4

 10