flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні відвідувачі! У Вінницькому апеляційному адміністративному суді діє нова послуга, а саме: онлайн реєстрація учасників судового процесу!

05 жовтня 2015, 09:58

Як повідомлялось раніше така послуга буде доступна за 3 дні до дати, на яку призначена справа, де відділ забезпечення розгляду адміністративних справ, в коло обов’язків якого входить перевіряти явку сторін до початку судового процесу, фіксуватиме зареєстрованого учасника для подальшої участі в засіданні.

Для реєстрації учаснику судового процесу необхідно ввести номер справи, ПІБ, число, місяць та рік народження, дані документа, що підтверджує особу, а також підкріпити копію доручення.

1

2

3

Особа, яка бере участь у справі, може зареєструватись до початку засідання як у холі другого поверху за допомогою інформаційного кіоску, так і за допомогою власного гаджету через WI-FI чи з власного ПК.

Вінницький апеляційний адміністративний суд на чолі з головою суду Віталієм Кузьмишиним робить все можливе для зручності громадян, модернізує та впроваджує нові послуги відповідно до європейських стандартів.

ВААС дбає про Вас!