flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ВААС реєструватимуть учасників процесу онлайн

18 вересня 2015, 16:55

У Вінницькому апеляційному адміністративному суді з першого жовтня буде працювати онлайн послуга реєстрації учасників судового процесу. Про це повідомив начальник відділу інформаційно-технічного забезпечення ВААС Вадим Джижула.

– Учаснику процесу потрібно через власний ПК чи гаджет зареєструватись стороною у справі, у якій він бере участь, – каже Вадим Джижула. – Така послуга буде доступна за 3 дні до дати, на яку призначена справа, де відділ забезпечення розгляду адміністративних справ, в коло обов’язків якого входить перевіряти явку сторін до початку судового процесу, фіксуватиме зареєстрованого учасника для подальшої участі в засіданні.

Для реєстрації учаснику судового процесу необхідно буде ввести номер справи, ПІБ, число, місяць та рік народження, дані документа, що підтверджує особу, а також підкріпити копію доручення.
Особа, яка бере участь у справі, зможе зареєструватись до початку засідання як у холі другого поверху за допомогою інформаційного кіоску, так і за допомогою власного гаджету через WI-FI.