flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чергові вибори до місцевих органів влади 2015

09 вересня 2015, 08:21

5 вересня 2015 року розпочався виборчий процес, пов’язаний з черговими виборами депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році відповідно до Постанови Верховної Ради України “Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році” від 17 липня 2015 року № 645-VIII. У період виборчого процесу у Вінницькому апеляційному адміністративному суді встановлено особливий режим роботи для суддів і працівників апарату в позаробочий час, святкові і неробочі дні, а також напередодні та в день виборів.

Наказ та план основних організаційних заходів щодо забезпечення апеляційного розгляду адміністративних справ, пов’язаних з виборчим процесом до місцевих органів самоврядування 25 жовтня 2015 року, Вінницького апеляційного адміністративного суду підписані 2 вересня. Як зазначено у документі, особливий режим роботи встановлюється з метою належного організаційного забезпечення підготовки та розгляду адміністративних справ відповідної категорії з додержанням строків, передбачених Кодексом адміністративного судочинства України.

Так, прийом документів і справ, пов’язаних з виборчим процесом, здійснюватиметься цілодобово: у робочий час, а також у вихідні, святкові й неробочі дні.

Такий режим роботи ВААС триватиме до завершення виборчого процесу.