flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вінницькому апеляційному адміністративному суді цілодобово працює «електронна доступність»

11 березня 2015, 10:24

 

   Завдяки стрімкому розвитку інформаційних технологій все більше послуг для громадян переходить в електронний режим. З метою зробити спілкування громадян із судами більш зручним і комфортним у Вінницькому апеляційному адміністративному суді запроваджено проект «Електронна доступність», завдяки якому учасники судових процесів мають можливість заощадити свій час та кошти. Учасники процесу знаходячись поза межами суду, можуть отримати доступ до своєї справи та переглянути усі матеріали які надійшли під час апеляційного провадження.

     Основна мета проекту «Електронна доступність» полягає в налагодженні процесу оперативного обміну інформацією в електронному вигляді між судовою установою, учасниками судового процесу з метою забезпечення справедливого та неупередженого правосуддя в Україні. Система «Електронна доступність» є зручною, зрозумілою і доступною. Скористатися нею зможе кожен, хто має доступ до мережі Інтернет та особисту поштову скриньку. 
 
     Для того, щоб скористатись даною послугою необхідно натиснути на відповідний блок на головній сторінці офіційного web-сайту Вінницького апеляційного адміністративного суду, як зображено на малюнку:
 
 
  Інструкція з користування електронною доступністю знаходиться на сайті http://www.court.vaas.gov.ua/ за відповідним посиланням:
 
 детальніше Ви можете переглянути інструкцію за посиланням: http://www.court.vaas.gov.ua/instrukciya/