flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь голови суду Віталія Кузьмишина та заступника керівника апарату суду Олександра Кравчука у семінарі «Зміцнення управлінської команди»

12 червня 2018, 16:53
 
 Голова ВААС Віталій Кузьмишин та заступник керівника апарату суду Олександр Кравчук 12–14 червня беруть участь у семінарі для голів судів та керівників їх апаратів на тему «Зміцнення управлінської команди».

Захід організовано Національною школою суддів України за підтримки Програми USAID “Нове правосуддя”.

Вітальними словами семінар відкрили Анатолій Костенко, проректор НШСУ, та Девід Вон, керівник Програми USAID. Організатори підкреслили, що даний захід покликаний налагодити максимально ефективні управлінські стосунки між головою суду та керівництвом апарату, оскільки від злагодженості їх дій безпосередньо залежить не лише якість роботи конкретного суду, а й імідж всієї судової системи країни.

Почергові кроки формування результативної співпраці цих двох керівників, функції управлінців у ракурсі виконання завдань, що стоять перед судом, конструктивні комунікативні інструменти – основні питання, що розкриватимуться перед учасниками семінару. В якості тренерів, зокрема запрошено і міжнародних експертів.

Так професор Університету штату Мічиган Теодор Кюррі у ході першого дня зустрічі зосередив увагу присутніх на основних етапах формування і зміцнення управлінської команди. У свою чергу, Морін Коннер з Університету штату Мічиган спільно із радником з правових питань Програми USAID “Нове правосуддя” Іриною Зарецькою окреслили структуру управлінських стосунків всередині вже сформованої керівної команди та методи співпраці її членів.

Окрім того, учасниками семінару розглянуто актуальні питання щодо оцінювання стосунків між керівниками, а також виконання ними відповідних обов’язків та повноважень.

На завершальному етапі першого дня усі запрошені до участі разом підсумовували основні складові успішних стосунків адміністраторів та ключові риси їх ефективного лідерства.

А попереду на судових управлінців чекають ще два насичених та продуктивних робочих дні, значний обсяг корисної інформації та подальше командне планування довгострокових результатів.