flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Приємні результати просвітницької діяльності ВААС

15 травня 2018, 11:28

Діти вміють не лише дарувати купу позитивних емоцій, а й робити надзвичайно приємні сюрпризи 💫

Вівторковий ранок видався для працівників ВААС незвичайним… Діти – учасники «Суду мудрого Лева», несподівано для нас вирішили оригінально подякувати за гру: передали солоденький презент. 🎁

Нам неймовірно приємно, що малюки змогли так активно вжитися у роль суддів та учасників процесу та отримали тільки приємні враження, які, ми впевнені, запам’ятаються їм на все життя.

З дня проведення заходу батьки та рідні учнів 1-і залишають коментарі вдячності… а ми щиро раді тому, що наша просвітницька робота досягла своєї мети: юне покоління отримало власне бачення судової галузі і передало свої емоції своїм рідним. «Маємо тепер вдома правознавців )))» ,– написала одна з мам у відгуку.

Тож працівники ВААС вкотре впевнились, що ми на правильному шляху і зупинятись не збираємось! До речі, у нас вже є заявка на новий «Суд мудрого Лева»…отож незабаром на нас чекають нові дитячі емоції.

P.S.: Тепер всі учні 1-і хочуть бути суддями👨‍⚖️, і хто знає, можливо, ми змогли відкрити комусь шлях у майбутню професію…