flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

- Що потрібно випускнику вишу, аби потрапити на роботу до ВААС?

25 квітня 2018, 09:50

- Що потрібно випускнику вишу, аби потрапити на роботу до ВААС? 🤔

- Цілеспрямованість, ініціативність, хороший багаж знань і, звичайно, бажання працювати, - так почалась розмова помічника судді ВААС Антоніна Пачевська зі студентами Донецький національний університет імені Василя Cтуса під час зустрічі.

Приводом для зібрання став "День кар'єри" в університеті. Юридичний факультет ДонНУ ім. Василя Стуса гостинно запросив на нього представника Вінницького апеляційного адміністративного суду, а заразом і викладача ДонНУ, аби випускники з перших уст почули про особливості роботи в адміністративному суді. Також на захід прибули представники інших судових установ, адвокатури та різних юридичних сфер діяльності нашого міста.

У ході зустрічі Антоніна Пачевська розповіла студентам випускного курсу про особливості діяльності адміністративного суду, принципи та новаційні підходи роботи саме ВААС. Крім того зазначила, що серед працівників нашого суду уже є дев’ятеро випускників ДонНУ ім. Василя Стуса.

"Колектив суду складається із молодих, але амбітних і креативних осіб, які разом плідно працюють на спільну мету. Тому, якщо ви повні сил, енергії і бажання реалізувати себе у модельному суді, ставши членом його успішної команди, тоді вам до нас!", - підсумувала свій виступ Антоніна Пачевська.