flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ВААС Віталій Кузьмишин бере участь у V міжнародній науково-практичній конференції

01 грудня 2017, 16:41

“Судове адміністрування як складова реформи правосуддя” – саме так названо сьогоднішню фахову зустріч правників, серед учасників якої очільник ВААС Віталій Кузьмишин. Також до участі долучилась і керівник апарату ВААС Інна Грищук.

Під час конференції (трансляцію якої у режимі реального часу можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=XQ3UHT4tfsE) буде обговорено важливі питання забезпечення діяльності судів в Україні, перспективи модернізації засад організаційного забезпечення роботи суду, а також міжнародний досвід та сучасні тенденції у судовому адмініструванні.

Серед учасників новообрана голова Верховного Суду Валентина Данішевська, голова ВРП Ігор Бенедисюк, голова ВККСУ Сергій Козьяков, голова РСУ Валентина Сімоненко, посол Канади в Україні Роман Ващук, надзвичайний і повноважний посол Японії в Україні Шігекі Сумі, заступник директора Агентства США з міжнародного розвитку в Україні Джон Пеннел та чимало вітчизняних та міжнародних експертів, які ділитимуться досвідом  у питаннях управлінської діяльності у судах.

Довідково: організаторами конференції є  Державна судова адміністрація України спільно з Національною школою суддів України за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Нове правосуддя”, українсько-канадського проекту “Підтримка судової реформи в Україні”, проекту Ради Європи “Підтримка впровадженню судової реформи в Україні”.