flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Вінницького апеляційного адміністративного суду Віталій Кузьмишин презентував досвід ВААС суддівському корпусу Харківської, Полтавської та Сумської областей

01 листопада 2017, 16:27

Сьогодні, 01 листопада 2017 року, у місті Харкові пройшов тренінг на тему: «Презентація Концепції прямих зв’язків між суспільством і судовою владою та кращого досвіду судів із впровадження прямих зв’язків між судами та суспільством».

У заході як тренер взяв участь очільник ВААС Віталій Кузьмишин. Голова суду презентував суддівському корпусу досвід Вінницького апеляційного адміністративного суду в контексті обговорюваних питань.

Віталій Кузьмишин наголосив, що становлення і функціонування правової держави можливе виключно завдяки свідомому, обізнаному громадянському суспільству. «Завданням держави в цілому, і судової влади зокрема, є забезпечення постійного діалогу з суспільством для зміцнення незалежності судової влади, гарантування законності та правопорядку, здійснення об’єктивного і неупередженого правосуддя, реалізації основної соціальної функції судової влади, – зазначив у своїй доповіді голова ВААС. – А тому варто наполегливо нарощувати темпи інформаційної доступності до судової установи, тим самим сприяючи підвищенню довіри до суддів та судів».