flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спілкування суддів в рамках тренінгу «Докази і доказування в адміністративному судочинстві» добігло кінця

27 вересня 2017, 16:15

Закінчився тренінг для суддів, який був організований Вінницьким апеляційним адміністративним судом спільно із Національною школою суддів України. Захід мав на меті узагальнити та закріпити знання суддів щодо особливостей доказування саме в адміністративному процесі. Серед учасників були судді із 17 судів Вінницького апеляційного адміністративного округу.

За традицією привітали слухачів очільник ВААС Віталій Кузьмишин та проректор НШСУ Наталія Шукліна, які наголосили на важливості таких локальних зустрічей, адже вони допомагають всебічно обговорити нагальні питання.

Доповідачами виступили тренери НШСУ Тетяна Сапальова – суддя Вінницького апеляційного адміністративного суду, Василь Ільков – суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду, Василь Андрійцьо – головний науковий співробітник відділу підготовки викладачів (тренерів), доктор юридичних наук, заслужений юрист України, суддя у відставці Закарпатського окружного адміністративного суду та Алла Руденко – суддя Черкаського окружного адміністративного суду.

Спікери та учасники у дружній атмосфері обговорили усі аспекти щодо належності та допустимості доказів, особливостей доказування в адміністративному судочинстві та правила оцінки і закріплення доказів у судовому рішенні.

Теми доповідей викликали жваві дискусії серед служителів Феміди, при цьому усі учасники зголосились на тому, що отримані знання корисно буде застосовувати до конкретних правовідносин на практиці.

Прес-служба ВААС