flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До ВААС завітали колеги зі Сходу

23 грудня 2016, 11:06

22-23 грудня з робочим візитом у Будинку адміністративних судів перебували колеги з Донецького апеляційного адміністративного округу.

Про організацію роботи Вінницького апеляційного адміністративного суду та технічні новації, які націлені на покращення надання судово-адміністративних послуг, гостям з Донеччини та Луганщини розповідала керівник апарату Інна Грищук.

Крім того, робоча група детально знайомились з кожним напрямком діяльності структурних підрозділів. Начальники та працівники відділів ділились напрацьованими шляхами вирішення питань, які щоденно постають при виконанні службових обов’язків. У рамках візиту відбувся обмін досвідом щодо основних аспектів організації та запровадження електронного судочинства, елементи якого значно спрощують процес взаємодії суду з громадянами, сприяють оперативності обміну інформацією, а також полегшують роботу працівників суду.

 

 

У свою чергу гості розповіли про особливості організації роботи апеляційного округу в непростий час військового протистояння.

Протягом дводенної зустрічі панувала робоча атмосфера, доброзичливе спілкування та повне взаєморозуміння.

Наприкінці візиту керівники апаратів адмінсудів зазначили, що напрацювання ВААС варті наслідування, та висловили своє захоплення ефективністю використання судово-адміністративних послуг, а також подякували нам за теплий прийом.

Зі свого боку керівник апарату суду Інна Грищук наголосила на важливості обміну досвідом у сфері правосуддя та підтвердила готовність Вінницького апеляційного адміністративного суду до подальшої співпраці.