flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

WhatsApp та Viber відтепер у ВААС

29 листопада 2016, 16:20

Щоденно відбувається глобалізація інформаційного суспільства, і  Інтернет є ключовим фактором у цьому процесі. Використання  Інтернет мережі у нашому житті стало не лише зручністю, а й економічною вигідністю.

Завдяки  появі  мобільних  месенджерів  спілкування в  Інтернеті стало ще доступнішим та надзвичайно легким.

Вінницький апеляційний адміністративний суд завжди прагне до комунікації із громадянами та намагається іти в ногу з вимогами часу.

І тому відсьогодні у ВААС учасники судового процесу можуть отримати  інформацію дистанційно, за допомогою найпопулярніших мобільних додатків  Viber  та   WhatsApp.

Завдяки  цим  програмам учасники судового процесу можуть отримувати   інформацію  про   рух  адміністративних  справ  та  організаційну  діяльність суду.

Для отримання інформації Вам необхідно встановити на своєму телефоні зазначені месенджери, додати до списку своїх контактів номер телефону: (068) – 841 – 78 – 44  і  контакт “Інформація ВААС” автоматично синхронізується  у  додатки Viber  або WhatsApp на вашому телефоні.

Після цього надішліть нам текстове або відеоповідомлення чи зателефонуйте з будь-якої точки планети і оперативно отримайте інформацію, яка вас цікавить.

ВААС і  надалі продовжує вдосконалюватись для Вас!